5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya tamam açılması gerekir. Kaldırıma düz açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını esenlar.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz yüce olduğu alanlarda da tercih edilir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yani, kök fark şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını mâni olmak sinein tasarlanmışken, evgin çıkış kapısı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye sinein kullanılan bir bapdır.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını mâni olmak karınin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde mevcut yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz faik mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan diğeri hareketlidir. Durağan kanada ast üst sürgü ve peş ekip uygulandığı kabil, dikey panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak elan zait insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Projeye en makul Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı selim haydi haydi açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page