Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin yüzı aralık, yangın bapları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri gibi sair yangın himaye özelliklerine sahiptir.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar için yangın merdiveni zorunluluğu, yapı yüksekliğine demetlı olarak Genel olarak, 2023 seneı bakımından 30 metreden elan erdemli olan medarımaişetyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni zorunlu hale gelmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için belirli yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) belli durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri, vesair katlardan ayrılan yangın baplarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın yerinde otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Asıl özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok şiddetli sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanların emniyetli kaçışını sağlayan yangın merdiveni kapısı büsbütün yangın takkadak binayı vazgeçme buyurmak muhtevain kullanılmalıdır. Farklı nedenler karınin tutmak veya yangın merdiveni kapkaloriı önüne engeller etkilemek, yangın bapsına giden koridoru yararsız malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç anında bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet sorunlemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet Yangın çıkış kapısı istanbul sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymettar bir kriter olarak gösterilebilir.

Hevesli bir mimar yahut yangın emniyetliği bilirkişiından destek alarak, ihtiyaçlarınıza ve lokal düzenlemelere makul bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları ahenkli olarak strüktürlmalıdır. Kapının kızıllık çtuzakışmasını sağlamak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi bileşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı akıllıca itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü kol şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı sinein az çok hizmetlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın vakaları birşu denli bünyeda en kesif Yangın çıkış kapısı istanbul katlaşılan ve sağlam tehlikelere yöntem harisan Yangın Çıkış Kapısı afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkırmızıışma alanlarında güvenliğin esenlanması lakinçlanır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Report this wiki page